Badkamers ▪ Verbouwingen ▪ Stucwerk

Menu

Reviews

Hieronder vindt u een aantal reviews zoals deze door klanten zijn achtergelaten op werkspot.nl. De gemiddelde waardering is 5 uit 5 sterren en daar zijn we trots op.

Noot: Montastuc neemt nog maar zeer beperkt opdrachten aan via Werkspot.

  • Casco toilet en badkamer

    19-06-2020 – Anoniem


    Het toilet en de badkamer is mooi geworden, zijn zeker tevreden over het eindresultaat!! Sergio denkt goed mee, was terug gekomen omdat de douche deur later was geleverd. En hebben de klus in 1 week tijd uitgevoerd. Na bijna 5 jaar nog geen lekkage of problemen gehad! Top”

  • Badkamer in nieuwbouwwoning plaatsen

    23-05-2017 – Anoniem


    Sergey en zijn compagnon waren uiterst professioneel en dachten actief mee. Zelfs voor een paar te laat geleverde onderdelen kwam hij terug om het alsnog te monteren. Echt een topper!

  • Plaatsen complete badkamer (douche, toilet, meubel, tegels, radiator)

    23-01-2017 – Gerard Mulder


    Sergey en Dennis hebben echt een prachtige badkamer voor ons gebouwd binnen een week, en voor een goede prijs! Ze denken enorm met je mee, werken hard en afspraak is afspraak. Voor een volgende klus zou ik ze direct weer aannemen.

  • Badkamer verbouwen in Barendrecht

    03-08-2016 – Jacqueline IJsveld


    De badkamer is erg mooi geworden, zijn super tevreden over het eindresultaat!! Hele harde werkers!! In 1 week tijd een compleet nieuwe badkamer, incl het slopen van de oude badkamer. iedereen aan te raden!

  • Plaatsen badkamer nieuwbouwwoning

    26-07-2016 – Mellaney Knol


    Sergey en Dennis hebben bij ons een mooie strakke badkamer opgeleverd.
    Afspraken worden nageleeft. Hij is bij ons een dag eerder begonnen dan gepland, aangezien wij hadden aangegeven we hij zsm kon beginnen. Hij verzekerde dat de badkamer een week later klaar zou zijn. Het was een wat grotere klus dan gedacht, maar hij heeft in het weekend doorgewerkt om de badkamer toch volgens planning af te krijgen.
    Hij stemt alles af (hoogte en positie van kranen e.d.) en heeft goede ideeën en tips voor de indeling of extra’s (in ons geval een nis in de douche en boven het bad en vloerverwarming).
    Doordat het warm water het nog niet deed in ons huis kon de badkraan nog niet getest worden. Nadat de badkamer klaar was is het warm water gefixt en bleek deze te lekken. De volgende dag kwam Sergey direct terug om het te maken.
    Al met al zijn wij erg tevreden en zouden wij Sergey zo weer inhuren voor een volgende klus.
    Bedankt!

  • Badkamer en toilet plaatsen+tegelen, afvoer aanleggen

    31-03-2016 – Michiel Konstapel


    Sergey heeft ontzettend goed werk geleverd, om rekening te houden met onze verhuisdatum hebben ze zelfs gewerkt op zondag en op 2e kerstdag. De badkamer is erg mooi geworden en strak afgewerkt. Ik kan Montastuc bij iedereen aanbevelen.

  • Badkamer installatie in casco nieuwbouwwoning

    01-02-2016 – Thomas Wolters


    In januari 2016 heeft Sergio naar alle tevredenheid onze badkamer geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Behalve een harde werker is Sergio een prettig persoon waar je goed mee kunt afstemmen, zowel in het voortraject als tijdens de werkzaamheden en iemand die gericht is op het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Sergio heeft vooraf goed meegedacht over de indeling van de badkamer en kwam zelf met goede ideeën en mogelijkheden, waar wij zelf niet aan gedacht hadden. De uitvoering heeft hij zorgvuldig en nauwkeurig gedaan en hij stemt gedurende het traject regelmatig af over keuzes die gemaakt moeten worden. Dit was voor ons erg fijn en belangrijk. Ook was hij flexibel wanneer dit nodig was, zo kwam hij bij ons op zaterdag (zijn verjaardag nota bene) de badkamer afmaken, wat eigenlijk niet de planning was. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuze de badkamer door Sergio te laten plaatsen en natuurlijk met het eindresultaat! Wat ons betreft absoluut een aanrader als u een vakman zoekt voor het plaatsen van uw badkamer!

  • Badkamer en Toilet verbouwen

    24-05-2015 – Anoniem


    Prima vakmannen, vooral Sergio. Echt vakwerk geleverd.
    Had een scheurtje in een voeg, na +/- 9 maanden werd netjes en zonder problemen opgelost.

  • badkamer renovatie 3 x 3 m

    04-04-2015 – Jos van Putte


    Ik ben heel blij met deze vakmannen. Verhuisd van Brabant naar Zuid Holland en via werkspot gekozen vanwege de goede reviews.
    Flexibiliteit is geweldig, omdat de spullen nog niet geleverd waren toen ik ze liet komen zijn ze gaan voorbereiden en bleken ze het spachtelputzen van de muren ook goed en goedkoop te kunnen.
    De tegelverdeling over de muren is prachtig doordat ze veel ervaring en oog hebben voor badkamer betegeling.
    Ze denken goed mee met de keuzes voor de voegkleur en stootlijsten en daardoor is de badkamer echt een juweeltje geworden.
    In de tijd dat ze de badkamer zouden doen hebben ze ook het toilet gerenoveerd en dit alles binnen het afgesproken budget.
    Echt een aanrader!

  • Complete verbouwing van badkamer

    09-03-2015 – Theo van der Maarel


    Als je van Sergey een voorstel ontvangt mag je van geluk spreken. Sergey is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, is flexibel als er tijdens de klus wat extra zaken gedaan moeten worden zoals bij ons het geval, de prijs bleef de prijs ondanks dat hij hierdoor meerdere keren in de avond door moest gaan. Sergey is een vakman die met goede materialen werkt en staat je bij met raad en ideeën. Douche wand die door een fout van de leverancier te laat is geleverd wordt zonder problemen later door Sergey geïnstalleerd. Sergey bedankt voor de super mooie badkamer.

  • Verbouwing kleine badkamer (douche & toilet) 2,40 x 0,80 meter

    02-03-2015 – Roelof Hazewindus


    Onze badkamer is super geworden!
    Sergey komt zijn afspraken na, werkt erg netjes en secuur.
    Een echte vakman met oog voor details.
    In ons huis waren creatieve oplossingen nodig en deze heeft hij gevonden en erg doortastend uitgevoerd!
    Vooraf gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen.
    Communicatie over eventuele meerkosten verliepen goed en duidelijk!Een aanrader!

  • Tegelvloer badkamer verwijderen en opnieuw plaatsen incl afvoer douche

    29-01-2015 – A. de Bot


    Prima job geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Minimale voegen. Prettig in omgang.Is in het weekend teruggekomen om de klus te klaren. Altijd bereid terug te komen om kleine puntjes op te lossen.

  • Badkamer en toilet: badkamer en toilet installeren inclusief tegelwerk

    23-12-2014 – Gijsbert Van Heest


    Wim en Sergio van Montastuc hebben in ons nieuwbouwhuis perfect werk geleverd. In minder dan een week tijd is een casco opgeleverde ruimte omgetoverd tot een badkamer. De heren houden zich aan de afspraken (meer dan dat), leveren erg net vakwerk, denken kritisch mee en werken ook nog eens keihard om alles op tijd af te ronden. Ook toen wij naderhand wat door onszelf minder goed doordachte zaken aangepast wilden hebben, is dit door Wim en Sergio erg netjes aangepast. Montastuc vraagt voor dat alles een zeer redelijke prijs. Zou ze iedereen aan willen raden.

  • Renovatie toilet

    15-12-2014 – Henk Dienske


    De toiletrenovatie is bij ons uitgevoerd door Sergey en gedeeltelijk door Angel van Montastuc, top vaklieden! Ook de reparatie van de trap werd prima uitgevoerd. Door onze tegelkeuze duurde het allemaal wat langer (veel snijwerk) maar Sergey zeurde daar niet over en handhaafde de afgesproken lage prijs. Wat verder opviel was dat Sergey ongevraagd goede tips gaf over problemen en vervolgens de oplossing aanreikte en uitvoerde.

  • nieuwe badkamer

    11-12-2014 – jan straetemans


    goede vakman, attent, denkt mee, beheerst alle onderdelen: tegelwerk, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk. Betrouwbaar, komt afspraken na, levert nazorg. Scherpe prijs.

  • Renovatie badkamer

    18-11-2014 – Anoniem


    in de afgelopen week van 17 november is er een badkamer geplaatst door Sergey
    afspraken werden op tijd nagekomen en heeft samen met zijn maat puik werk geleverd.
    Deed ook aanbevelingen voor een beter resultaat . De heren zijn prettig in de omgang en communicatie in het Nederlands is goed. Wat mij betreft zeer aan te bevelen.

  • Slopen en opnieuw opbouwen badkamer

    14-11-2014 – Leo Brongers


    Sergey van montastuc is zeer betrouwbaar en toegewijd.
    Komt zijn afspraken na en is zeer flexibel.
    Trots op zijn werk en wil het dus ook perfect afleveren.
    Mocht er achteraf nog iets moeten gebeuren dan staat hij direct voor de deur om het aan te pakken.
    Elke dag wordt alles weer netjes opgeruimd.
    Zeker een aanrader en bij een volgende klus zou ik hem zeker weer aannemen.

  • Badkamer renoveren/vervangen (incl riolering!)

    11-09-2014 – Paul P Horten


    Montastuc (Sergey) heeft met aannemersbedrijf Christiaanse binnen geplande tijd en voor de afgesproken prijs een perfecte badkamer opgeleverd. Communicatie en afspraken zijn uitstekend nageleefd en gaandeweg hebben we zelfs nog een aantal verbeteringen in onze oorspronkelijke plannen kunnen doorvoeren.Eigenlijk waren dit precies de mensen waar wij naar zochten.

  • Badkamer vernieuwen

    09-03-2014 – Jan Stolk


    In de week van 10 t/m 14 februari jl. hebben wij door Wim en Gergey onze badkamer laten verbouwen. Al bij het eerste contact met genoemde heren was er een goed
    gevoel. Zij hebben in een week tijd onze badkamer naar vol tevredenheid gemaakt.
    Zijn zeker aan te raden en geven je zeer bruikbare tips. Ze werken heel netjes en niets is te veel.

  • Badkamer verbouwen 2,44 x 2,10

    17-02-2014 – Carina Hoek


    Zoek je vakkundige, betrouwbare en betaalbare vaklui, die met je meedenken en ook nog eens service verlenen, zoek dan niet verder. Huur dan Wim en Sergey in.
    Wij hebben onze badkamer laten doen en zijn erg tevreden met het resultaat.
    Bedankt voor de geweldige badkamer.

  • Ligbad plaatsen in inloop douche

    06-01-2014 – Edwin Brouwers


    Het ombouwen van onze inloop douche naar een ligbad is echt prima gedaan. Hierbij heeft de heer Christiaanse goed en pro-actief meegedacht. Hij is het bad bij een leverancier gaan bekijken en stelde voor de drukknop voor de waste in het midden te plaatsen wat niet nog mooier uitkomt. Hij heeft geken of het bad goodkoper te krijgen was en duidelijk de risico’s en mogelijkheden aangegeven. Voordeel van extra thermostatkraan voor het vullen van het bad. Daarbij is het geluk om het natuurstenen plateau netjes eruit te krijgen en een andereplaats te geven. Verder heeft hij samen met zijn vakman Sergio precies de tot de laatste extra natuursteen gebruikt om dit project te realiseren. We zijn er erg blij mee en het gezin geniet van dit heerlijke bad wat er ook nog eens top uitziet!

  • renoveren badkamer

    26-12-2013 – trystan loontjens


    montastuc heeft prima werk geleverd.
    De samenwerking verliep vlekkeloos. denken goed mee, met alle mogelijkheden bij het renoveren van een badkamer/toilet.
    Goede afspraken gemaakt, altijd netjes op tijd.
    De mannen hebben super hard doorgewerkt.
    Ook is alle rommel netjes meegenomen.Top bedrijf zeker een aanrader!!

  • Volledige renovatie badkamer en toilet, maken schuifdeur

    13-08-2013 – Hanneke van der Griendt


    Wim en Sergey zijn vakmannen. Ze komen hun afspraken na en werken erg netjes. Ze hebben mijn badkamer en toilet volledig gerenoveerd, waarvoor een muur verplaatst moest worden. Een doorgang gemaakt naar mijn berging, waarvoor een aantal leidingen verlegd moesten worden. De woonkamer en keuken opnieuw gestuct en van spachtelputz voorzien en tot slot de leidingen in de keuken allemaal verlegd zodat een nieuwe keuken geplaatst kon worden. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan Wim en Sergey bij iedereen aanbevelen!

  • z.s.m badkamer renovatie circa 25 m2

    31-03-2013 – Connie beijer


    meedenkend en budget aangepaste goede oplossingen.

  • Badkamer renovatie

    19-02-2013 – Anoniem


    Ik ben bijzonder tevreden over het afgeleverde werk van deze heren.
    Duidelijke afspraken die gemaakt zijn en het praktisch meedenken in de ontwerpfase hebben er toe geleid dat de badkamer volledig is geworden wat ik er van gehoopt heb.
    De heren gaan uiterst bekwaam aan het werk en alle eigenaardigheden zijn besproken en volgens afspraak uitgevoerd.
    De kwaliteit van het afgeleverde werk is ronduit uitstekend te noemen.
    Ik kan Wim en Sergio iedereen aanbevelen.

  • renoveren badkamer

    19-11-2012 – D. van der Meulen


    Snelle reactie. Keuze op basis van referenties en foto’s van eerdere klussen. Niet, zoals anderen op basis van omschrijving een prijs genoemd maar eerst wezen kijken.
    Tijdens het bekijken van de klus direct een aantal waardevolle tips. Daarna goede prijs.
    Volgens afspraak stonden beide heren keurig om 08.00 uur op de stoep om te starten. Direct alles keurig afgedekt ter voorkoming van veel vuil. Iedere dag na afloop opgeruimd en zelfs gestofzuigd.
    Onderling kunnen heren het prima vinden. Vaklui.
    Flexibele opstelling toen bleek dat wij te weinig tegels hadden ingekocht.
    Binnen de afgesproken tijd is het werk perfect en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.
    Kortom, een volgende keer vraag ik hen weer.

  • Badkamer 180 * 247

    12-11-2012 – John van der Tuijn


    Wim Christiaanse en Sergio waren iedere dag precies op tijd en gingen meteen aan de slag. Ze hebben onze badkamer in een week geplaatst en hebben keihard doorgewerkt. Waar nodig hebben we overlegd. Vrijdag was alles opgeruimd en zag de badkamer er schitterend uit. Ze boden zelf aan om na anderhalve week langs te komen om eventuele kleine gebreken op te lossen. Service en klasse!

  • Badkamer renoveren

    24-09-2012 – Jaco van Soest


    Nadat we een teleurstellende ervaring hadden (een eerder bedrijf kwam niet opdagen) hadden we een succeservaring. Dhr Christiaanse en Sergio hebben vakwerkgeleverd. Ze hielden zich keurig aan de afspraken en hebben bij het ontwerp enorm meegedacht en goede adviezen gegeven. We hebben nu een mooie badkamer met inloopdouche!

  • Badkamer renovatie

    26-05-2012 – Daniël Van der Kleijn


    Het zijn hele betrouwbare en aardige mannen. Komen hun afspraken goed na, hebben mee gedacht over de uitvoering van de badkamer. Kwam met een geweldig idee om een verlaagt plafond te nemen. En nu dat het eind resultaat te zien is echt schitterend dank je wel voor de goed tip! Dit klusbedrijf is een echte aanraden. Het is gewoon fantastisch

  • Badkamer verbouwen

    31-03-2012 – Ka bockhoudt


    Onze ervaring met Monastuc is zeer goed. Vooraf zijn er duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen. De badkamer ziet er geweldig uit. Wij kunnen iedereen Monastuc aanbevelen. De mannen werken hard, leveren kwaliteit en verstaan hun vak.

  • Plafond spachtelputzen

    21-03-2012 – Anoniem


    Prima werk geleverd. Netjes en vlot gewerkt en daarom zeer tevreden met het resultaat. ik kan een ieder deze vakman aanraden.

  • Badkamerplafond stuken

    03-03-2012 – Ardjoen Garcia


    Dik tevreden. Gisteren een oproep geplaatst en vandaag aan de slag bij ons. Wij hadden de eer om zijn eerste klant te mogen zijn. Sergey was precies op de afgesproken tijd aanwezig. Ging direct aan de slag en heeft prima vakwerk verricht. Niets is hem te veel en zonder meerkosten nog een extra muur meegenomen! Sergey heeft van ons een dikke 10. Sergey is zeer aan te bevelen.

Share this:

Facebook Twitter